Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Lsat

lakerek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za 3,5k na pewno się opłaca

Na prebuy ? Jak nie liczysz się z forsą - to jest świetna broń ...

Zagłębie Lubin

Zaglebie=Lubin - assault

Zaglebie_Lubin - engineer

Zaglebie.Lubin - recon

Zaglebie^Lubin - medic

Opublikowano

Powiem tyle; gralem LSAT'em na PTE i jest to jak dla mnie najlepsza bron na medyka.

Stosunkowo maly rozrzut, nawet niezla mobilnosc jak zalozysz odpowiednie dodadki to bedzie...kosa :)

Lecz ja jestem oszczedny i nie wydalbym na zaden Pre-Buy broni w BF. Ale i ona nie jest tego warta lepiej do tego 30lv dojsc wlasnymi umiejetnosciami :p

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Powiem tak, na krótki dystans - kosa. Na daleki wciąż szukam odpowiednich dodatków.

Hah dokładnie mam to samo...

Zabicie snipera z dalsza to czasem graniczy z cudem.

Niby wale w niego z celownika z m145 wersja desert i to powoli celuje jak i strzelam,ale niestety nie zadaje dmg.

Kropka od celownika jak celuje w snipera to wskazuje na jego głowe,albo w tułów i to tak samo 0 dmg jakby waliło się na oślep...

Dla mnie to śmieszne żeby pisać w statach o jego celności itp i w ogóle,że ta broń ma takie opisy co mijają się z celem.

Mi się zdaje,że chyba z kolb to nemezis najlepiej wchodzi....

Opublikowano

Tigerxy co do dalekiego zasięgu to masz rację, celuje, walę po kulce i w ogóle nie trafiam , nie zadaje damage'u co jest raczej niemożliwe, ta broń chyba jest zbugowana. Natomiast na bliski i średni spisuje się rewelacyjnie.

Opublikowano

Ta broń zadaje dmg na dalekie odległości wtedy, gdy strzelasz serią, a nie po 1 kulce. Podobnie jak w BF2 było. Strzelałeś z lkmu po kulce prosto we wroga, a pocisk leciał obok.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...